Αποχαιρετισμός στα όπλα

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2010

Του Μάνου Ηλίαδη, ΚτΕ

4 σχόλια:

Ανώνυμος 23 Ιανουαρίου 2010 - 10:57:00 μ.μ. EET  

Τέρμα. Είμαστε η πρώτη χώρα με ιστορία στο ΝΑΤΟ άνω της 50ετίας, που σε στρατιωτικό επίπεδο έχει ξεπέσει σε αφρικανικά στάνταρ.

Ανώνυμος 24 Ιανουαρίου 2010 - 2:46:00 π.μ. EET  

Καστέλι , Σκύρος , παρελάσεις περικοπές κλπ πως πρέπει να αντιδράσουμε ; Άντε μπήκαμε στα blog κάναμε ένα comment , και μετά που λέει η διαφήμιση ;

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2010 - 12:03:00 π.μ. EET  

ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ?ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΛΗΜΝΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 120000 ΕΥΡΩ!Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΕΨΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Ή ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...

Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2010 - 1:26:00 π.μ. EET  

Αυτούς πλέον φίλε μου τους καταγγέλεις ανώνυμα στο τοπικό Στρατοδικείο και το κοινοποιείς και στα ΜΜΕ για να μην κουκουλωθεί!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
“Κι αν είναι κ’ έρθουνε χρόνια δίσεχτα, πέσουν καιροί οργισμένοι, κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα, για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια, μη φοβηθείς το χαλασμό.

Φωτιά! Τσεκούρι! Τράβα!, ξεσπέρμεψέ το, χέρσωσε το περιβόλι, κόφτο, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα, για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα, π’ όλο την περιμένουμε κι όλο κινάει για νάρθει, κι’ όλο συντρίμμι χάνεται στο γύρισμα των κύκλων!..

Φτάνει μια ιδέα να στο πει, μια ιδέα να στο προστάξει,κορώνα ιδέα , ιδέα σπαθί, που θα είναι απάνου απ’ όλα!"

Κωστής Παλαμάς
«Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται,ζυγόν δουλείας ας έχωσι·

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία»


Α.Κάλβος
«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει από τον φόβο τον Τούρκο, που είναι σκλάβος του φόβου του, που θέλει να ζήσει όπως και να είναι. Που κάνει τον ψόφιο κοριό για να μην τον πατήσει κάποιος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα».

Ίωνας Δραγούμης

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP